13.03.2024 / środa / 11.15 – 13.15
Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
Chcesz zadbać o prawidłowe nawyki żywieniowe?
Chcesz schudnąć raz na zawsze, ale nie chcesz być na skomplikowanej i męczącej diecie?
Chcesz nauczyć się jak jeść normalnie bez wyrzeczeń, zakazów i nakazów?
Próbowałaś / próbowałeś wszystkiego, ale bez efektów?
A może dieta stosowana zgodnie z założeniami postu przerywanego jest rozwiązaniem dla Ciebie?
Na warsztatach dietetyczka pokaże, jak prawidłowo zastosować post przerywany.
Prowadząca: Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
„Uwielbiam swoją pracę. Pomagam we wdrażaniu zaleceń żywieniowych w chorobach dietozależnych. Szczególnie bliskie mi są tematy diety w chorobach tarczycy i insulinooporności. Z ogromną satysfakcją prowadzę prelekcje dietetyczne oraz warsztaty kulinarne dla dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. Stale pogłębiam swoją wiedzę czytając specjalistyczną literaturę oraz uczestnicząc w szkoleniach i konferencjach tematycznych".