Warsztaty kulinarne są skierowane do wszystkich osób, którym zdrowie oraz dieta nie są obojętne.
W jakich produktach spożywczych znajdujemy potrzebne składniki mineralne i witaminy? W jakiej ilości należy je zjadać każdego dnia? Czemu mają służyć? Czy da się skomponować jadłospis tak, by nie potrzebna była suplementacja? Na warsztatach dietetyczka pokaże, jak świadomie komponować swój jadłospis i jak wprowadzać nawyki żywieniowe, które będą służyły Tobie i Twojemu zdrowiu.
Prowadzenie:
Marlena Świderska – dietetyczka i psychodietetyczka. Absolwentka Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie oraz SWPS Uniwersytetu Humanistycznospołecznego w Warszawie.
„Uwielbiam swoją pracę. Pomagam we wdrażaniu zaleceń żywieniowych w chorobach dietozależnych. Szczególnie bliskie mi są tematy diety w chorobach tarczycy i insulinooporności. Z ogromną satysfakcją prowadzę prelekcje dietetyczne oraz warsztaty kulinarne dla dorosłych oraz dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. Stale pogłębiam swoją wiedzę czytając specjalistyczną literaturę oraz uczestnicząc w szkoleniach i konferencjach tematycznych".